360˚ Futurum Invest

Vi er med hele vejen rundt om din investering

Formidling
Vi har egen bank med investeringsprojekter og jordstykker i hele landet. Derfor har vi altid et investeringsprojekt klar til formidling. Vi bringer salgsprojekterne frem i kvalificerede business to business-fora og samarbejder med førende developere inden for boligbebyggelse i Danmark.

Analyse
Vores analyseværktøjer tegner et andet danmarkskort over vækstområder end det, du traditionelt ser. Vi placerer ejendomsprojekter i områder med stor tilflytning uden for de sædvanlige metropoler. Vi analyserer samtidig, hvordan bygningskonverteringer kan forbedre boligværdien, og hvordan boligtyper spiller bedst sammen.

Finans
Vi varetager alle forhold omkring finansiering og har alt på plads, før vi tilbyder dig en investering. Vi har også kreditforeningstilsagn og transaktioner klar, så du hurtigt og sikkert kan komme med om bord. Du finder også alle kompetencer inden for finansstyring hos os. Vi følger løbende mulighederne for finansieringskonvertering og indstiller dem for dig.

Udlejning
Vi står for alt omkring udlejning og har 100 % udlejet, allerede før boligerne står klar. Samtidig har vi meget tilfredse lejere. Vi administrerer Futurum Bolig, anvender egne databaser og interesselister og bruger anerkendte boligportaler til at finde kvalitetsbevidste lejere.

Administration
Vores store erfaring med ejendomsadministration gør, at vi systematisk og sikkert varetager driften og administrationen af både boligejendomme og blandede ejendomme. Vi sørger for optimal driftsøkonomi, maksimal leje og en vedvarende høj boligkvalitet. Derudover klarer vi naturligvis bogholderi og økonomistyring.

Viceværtsfunktion
Vi organiserer, overvåger og koordinerer viceværtfunktion og ejendomsservice i både boligejendomme og blandede ejendomme. Vi besvarer henvendelser fra lejerne døgnet rundt med vores 24/7 vagttelefon og afhjælper problemerne hurtigt. Alle indsatser tilrettelægges i god dialog med ejere, lejere og øvrige samarbejdspartnere.

Teknisk administration
Vores tekniske administration sikrer en vedvarende høj kvalitet i boliger og bygninger. Vi styrer og varetager den tekniske drift på basis af 10-års vedligeholdelsesprogrammer og stordriftsaftaler med tredjeparter.

Byggesagsadministration
Vi følger altid byggeriet nøje, afleverer projektet i drift og administrerer hele processen i henhold til myndighedskrav og muligheder. Vi foretager også årseftersyn.

Investeringspleje
Vi optimerer løbende din investering og udvikler din portefølje, når muligheden opstår. Din investering bliver nøje overvåget og plejet. Vi rapportere løbende og udarbejder kvartalsrapporter for alle projekter og investeringer, så du kan følge med i alle relevante forhold og parametre.