Om os

Futurums omdrejningspunkt er fast ejendom, hvor vi beskæftiger os med formidling, ejendomsudvikling, investorrådgivning, bygherrerådgivning, ejendomsinvestering, projektstyring, vedligeholdelse, ejendomsprojekter, administration og boligudlejningsejendom.

Vi bestræber os på at være en professionel virksomhed, hvor værdiskabelse og godt købmandskab er grundlæggende elementer – til glæde for vores kunder, lejere, medarbejdere, investorer og samarbejdspartnere.

Ejendomsbranchen er en spændende branche og til tider også en uforudsigelig branche. Vi udvikler os som virksomhed ved at følge udviklingen og navigere hen, hvor mulighederne ligger.

Historien

Futurum blev etableret i 2009 med den tanke at skabe et ejendomsudviklingsselskab med virke i Jylland og på Fyn, dog med stærke lokale forankringer i Trekantområdet.

Grundet et svært ejendomsmarked har virksomhedens udvikling ikke indfriet forventningerne fra dengang.  Som bekendt kræver dagens marked meget af en virksomhed, og man skal være i konstant udvikling og forandring.

I 2012 blev ejendomsmanden Klaus Hansen udpeget som direktør, og virksomhedens nuværende fundament som professionel ejendomsrådgiver, -formidler og -administrator i Trekantområdet blev etableret.

Futurum tager fortsat udgangspunkt i tankerne og ånden fra virksomhedens start om at være et seriøst og aktivt ejendomsselskab.

Fremtiden

Vi oplever, at vi har etableret et godt fundament, hvad angår forretningsområder, medarbejderantal og fysiske rammer. Det er derfor ikke et mål i sig selv at blive større på disse fronter – men man kan jo aldrig vide, hvad fremtiden bringer. Som virksomhed med dygtige og erfarne medarbejdere, omfattende netværk samt et stigende antal kunder, mener vi, at vi har en god basis for en positiv udvikling af Futurum.

Hvor er vi om 5-10 år? Hertil må vi svare, at det må fremtiden vise. Hvad der kommer til at ske, afhænger af tiden, der kommer. Der kan ske meget i ejendomsbranchen i løbet af 5–10 år. Uanset hvad vil vi være gode til at navigere i det danske ejendomsmarked, og vi udnytter de muligheder, der dukker op undervejs.

Så med baggrund i vores store interesse for, hvordan ejendomsbranchen udvikler sig de kommende år, vil vi følge med tiden og trenden, og gøre alt for at være på forkant i branchen, så vi fortsat navigerer derhen, hvor mulighederne er. Og altid med udgangspunkt i at være et seriøst og aktivt ejendomsselskab med stærke lokale forankringer, som jo var den værdimæssige grundholdning fra virksomhedens start – det ændres der ikke på.

Menu